Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

ChatGPT'de gizlilik artıyor

Dünyanın en popüler yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT, gizlilik ve veri güvenliği odaklı iki yeni özelliğe kavuştu.

ChatGPT'de gizlilik artıyor

Dünyanın en popüler yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT, gizlilik ve veri güvenliği odaklı iki yeni özelliği duyurdu. "Geçmiş Sohbetlere Tam Erişim" ve "Geçici Sohbet" isimli bu özellikler, an itibarıyla web sürümde kullanıma sunuldu ve çok yakında mobil sürümlere de gelecek.

Webtekno'da yer alan habere göre, önceden, ChatGPT'nin eğitilmesi için veri paylaşımını aktifleştiren kullanıcılar, sohbet geçmişlerine ulaşamıyordu. Yapılan güncelleme ile bu durum değişti. Artık tüm kullanıcılar, ChatGPT'deki geçmiş sohbetlerine tam erişim sağlayarak, geçmiş konuşmalarını tekrar görebilecek ve sohbet geçmişlerini kontrol edebilecek.

ChatGPT'nin en önemli yeni özelliği ise "geçici sohbet" olarak adlandırılıyor. Bu özelliği aktif ettiğinizde, ChatGPT ile yaptığınız görüşmeler ve paylaştığınız bilgiler hiçbir şekilde kayıt altına alınmayacak ve geçmiş sohbetler arasında yer almayacak. Bu sayede, ChatGPT ile tamamen gizli ve güvenli bir şekilde etkileşime girebilecek, hassas konularda rahatça sohbet edebileceksiniz.

GEÇİCİ SOHBET NASIL KULLANILIR?

Geçici sohbet özelliğini kullanmak için ChatGPT sohbet penceresinin sol alt köşesinde yer alan "Geçici Sohbet" butonuna tıklamanız yeterli. Bu butona tıkladıktan sonra, ChatGPT ile yaptığınız tüm sohbetler geçici hale gelecek ve hiçbir iz bırakmadan silinecek.


Haber Kaynağı : 12punto

ChatGPT veri güvenliği güncelleme