Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tunus'tan Gazze için çağrı!

Tunus Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları için yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu katliama karşı birlik içerisinde hareket etmeye çağırıyoruz" dendi.

Tunus'tan Gazze için çağrı!

Tunus Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, İsrail'in Refah’ta bir buçuk milyondan fazla insana yönelik saldırılarının devam ettiği vurgulandı. 

FİLİSTİN'İN YANINDA

Açıklamada, “Siyonist işgal güçlerinin gerçekleştirdiği katliama ve Filistin halkını zorla yerinden etmesine karşı tüm dünyanın özgür halklarını karşı çıkmaya ve bu katliama karşı birlik içerisinde hareket etmeye çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

İsrail'in uluslararası hukuku ihlal edildiği ifade edilen açıklamada şu cümleler kuruldu:

“İşgal güçleri uluslararası hukuku açık şekilde ihlal ederek dünyanın gözü önünde büyük bir katliama hazırlanıyor. Tüm dünyayı bu katliamı durdurmaları için çaba göstermeye davet ediyoruz. Kardeş Filistin halkının meşru haklarını geri alma mücadelelerini destekliyoruz. Filistin topraklarında başkenti Kudüs olan bağımsız bir devlet kurma çabalarına koşulsuz desteğimiz devam ediyor"



Haber Kaynağı : 12punto

Tunus Dışişleri Bakanı İsrail Filistin