Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Abdulkadir Selvi'den Bahçeli'ye 'Kavala' yanıtı: 'Ben Türkiye sevdalısıyım'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası Gezi Parkı davası ve Osman Kavala’nın tutukluluğuyla ilgili kaleme aldığı yazılar nedeniyle kendisini Meclis kürsüsünden eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.

Abdulkadir Selvi'den Bahçeli'ye 'Kavala' yanıtı: 'Ben Türkiye sevdalısıyım'

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında konuştu.

Konuşmasında Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin yazısına da dikkat çeken Bahçeli, "Suç eskidi, yeni sistemde geçersiz' demek devleti ve milleti bilmeyen, bilse de hasır altı eden tetikçilerin ve kimliksizliklerin harcıdır” ifadelerini kullanmıştı.

"KAVALA SEVDALISI DEĞİL"

Selvi, Bahçeli’nin grup konuşmasında kendisine yönelik yaptığı eleştirilere bugünkü yazısında şöyle yanıt verdi:

“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli isim vermeden yazımdan alıntılar yaptı. Seviyeli bir dille eleştirilerde bulundu. Hakaret olmadığı sürece eleştirilerden yararlanırım. Ben farklı düşünüyorum, Bahçeli farklı düşünüyor. Önemli olan farklılıklarımızla birlikte konuşabilmemiz. Netice itibariyle hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız.

Ben Kavala sevdalısı değil, Türkiye sevdalısıyım. Ülkemin çıkarlarını özgürlüklerde ve reformlarda görüyorum. Yeni dönemde yeni bir siyaset inşa etmenin gerekli olduğuna inanıyorum. Farklı düşünenler ise bunu tehlikeli bulabilir. Hakaret ve tehdit olmadığı sürece bunları tartışabiliriz.”


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Osman Kavala Gezi Parkı Devlet Bahçeli