Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Altaylı, Taha Hüseyin Karagöz'le görüşen CHP lideri Özgür Özel'e seslendi: 'Hain kim bulma imkanı'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidara yakın kişi Taha Hüseyin Karagöz’ü ağırladı. Ziyaret başta gazeteciler olmak üzere yurttaşlar tarafından sert tepkiyle karşılandı. Son olarak gazeteci Fatih Altaylı, söz konusu görüşmeye ilişkin CHP Genel Başkanı'na seslendi. Altaylı, "Kim Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmeniz gerekiyor' dediyse hain odur" dedi

Fatih Altaylı, Taha Hüseyin Karagöz'le görüşen CHP lideri Özgür Özel'e seslendi: 'Hain kim bulma imkanı'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidara yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz'ü makamında ağırladı.

Buluşma gazeteciler olmak üzere yurttaşlar tarafından da sert tepkiyle karşılandı. Ayrıca birçok gazeteci, 'yumuşama' eleştirisinde bulundu.

Söz konusu olaya ilişkin gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında dikkat çeken yorumlarda bulundu.

CHP lideri Özel'e seslenen Altaylı şunları söyledi:

"HERKESİN TROLL OLDUĞUNU BİLDİĞİ BİR KİŞİ"

"Adı geçen kişiyi birçok kişi tanımıyordur. Ben de şahsen tanımıyorum. Çünkü öyle bir gazeteci ne duydum ne gördüm ne bildim ne de öyle bir gazeteci var aslında. Öyle biri var herhalde ama o kişi gazeteci değil, o kişi AK Parti yanlısı bir troll.

Belki sen de biliyorsundur; CHP'li, muhalif olan veya AK Parti'yi eleştiren kişilere ağır saldırılarda bulunan herhangi bir müktesabatı olmadığı halde varmış gibi davranmaya çalışan görüntü itibariyle sanki saygın birisiymiş gibi görüntü vererek AK Parti saflarında yer edinmeye çalışan çok net herkesin troll olduğunu bildiği bir kişi. 

DON CORLEONE ÖRNEĞİ

Bu kişiyle CHP Genel Başkanı'nın görüşmesi gerçekten manasız olmuş. Bu tiplerle görüşülmez. Özgür Özel bu kişinin  kim olduğunu bence bilmiyor birisi kendisine bunu prezente etmiş. Kim etmiş bilmiyorum ancak Özgür Bey'e tavsiyem şudur; Sen Baba filmini seyrettin mi? Baba 1 filmini ya da Mario Puzo'nun Baba kitabını okudun mu? Ben o kitabı 15 kere, filmini de 35 kere seyretmişimdir diye düşünüyorum.

Kitapta, baba Don Corloeno ailenin intikam planını yapar. Oğlu Michael'ın ülkeyi terk etmesine sebep olan mafya savaşıyla ilgili bir intikam planlaması yapar. Baba öldüğü gün; cenaze töreni sırasında Corleona ailesinin tetikçileri aile içindeki hainleri ve ailenin dışında kalanları temizleyecektir.

Fakat burada en güç olan aile içinde hainleri bulmaktır. Kim hain? Çünkü mafya yapılanması içerisinde baba Corleone'nin yanında başdanışmanı olan Tom Hagen vardır ve iki tane de Tessio ve Clemenza vardır. Hain bunlardan birisidir ama hangisi olduğunu kinse keşfedememiştir. 

"ÖZGÜR ÖZEL'İN ELİNDE ÇOK GÜZEL BİR İMKAN VAR"

Baba ölmeden önce Michael Corleone'ye der ki; 'Sana ben ölünce karşı aileden birisi bir haber yollayacak der. Barış ve uzlaşma teklifinde bulunacaklar. Sana o haberi getiren kimse hain odur' Herkes Clemenza'yı beklerken Tessio hain çıkar.

Özgür Özel'in elinde çok güzel bir imkan var, hain kim bulma imkanı. 

Ona beyefendi Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmeniz lazım diye onu kim prezente ettiyse, kim genel merkeze getirdiyse, bu buluşmayı kim ayarladıysa kim empoze ettiyse hain odur. 

Çünkü bu normal bir şey değildir. CHP Genel Başkanı bunca gazeteci varken kalkıp da bu kişiyle görüştürüldüyse; Özgür Özel'in adının varlığından haberdar olduğunu düşünmüyorum. Kim ona Taha Hüseyin'i prezente ettiyse Özgür Özel onu yanından uzaklaştırsın. Kimse bunu getiren hain odur. 

CHP içindeki gelecek dönemin haini, Saray'ın seçtiği adam odur."


Haber Kaynağı : 12punto

Don Corleone hain Taha Hüseyin Karagöz Fatih Altaylı Clemenza Tessio Godfather