Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süheyl Batum'dan Okan Buruk ve Erden Timur açıklaması!

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum, sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak başkanlık seçimini kazanmaları halinde Okan Buruk ve Erden Timur ile ilgili planlarını açıkladı.

Süheyl Batum'dan Okan Buruk ve Erden Timur açıklaması!

Galatasaray'da mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı başladı. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan toplantıyı Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan yönetti. Toplantı'nın 25 Mayıs'taki seçim öncesi son divan kurulu toplantısı olması nedeniyle eşitlik ilkesi uyarınca yönetim kurulu masası kurulmadı.

Divan kuruluna sarı-kırmızılı kulübün başkanı ve başkan adayı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, başkan adayı Süheyl Batum, eski başkanlardan Alp Yalman, Faruk Süren, Ünal Aysal, iki adayın listesindeki üyeler ile divan kurulu üyeleri katıldı.

Galatasaray'da yapılacak seçimlerle ilgili sözlerine başlayan Süheyl Batum, "Galatasaray camiasına, taraftarlara ve tüm spor kamuoyuna güzel olmasını diliyorum. Saygı değer başkanımıza başarılar diliyorum. Bizim ve tüm Galatasaray camiası için iyi geçmesini istiyorum." dedi.

OKAN BURUK'A KARŞI OLABİLİR MİYİZ?

Başkanlık seçimlerini kazanmaları halinde Okan Buruk ve Erden Timur'la yola devam etmek istediklerini söyleyen Süheyl Batum, "Bir takım yazılar var. Bunlar gelirse Okan Buruk'u atacaklar falan. Siz Galatasaraylıların buna inanacağına zerre kadar inanmıyorum. Ben ve arkadaşlarımın bir bölümü, Okan Buruk'un ayağının kırıldığı gün o stadyumda olan, yüreğinin bir bölümünü bırakan insanlarız. Biz Okan Buruk'a karşı olabilir miyiz? Seçimi kazanırsak Okan Buruk'la, o kombinasyonu sağlayan oyuncularla ve Erden Timur kardeşimizle beraber olmayı bir borç biliriz." ifadelerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Okan Buruk Erden Timur Süheyl Batum