Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Terim'in avukatlarından teknik inceleme açıklaması

Fatih Terim'in avukatlarından Seçil Erzan davasındaki yeni gelişmelerle ilgili açıklama geldi. Avukatlar Terim'in fondan para alıp almadığına dair başlatılan teknik incelemeye dair açıklamada bulundu.

Fatih Terim'in avukatlarından teknik inceleme açıklaması

Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan’ın yüksek kar getirisi vaadiyle ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbolcu ve iş insanlarından para topladığı dolandırıcılık davasında yeni ayrıntılar çıkmaya devam ediyor.

Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih Terim'in banka hesabından 'gizli fon' için para kullanılıp kullanılmadığı, Terim'in bu fona para yatırıp yatırmadığı ya da fondan para alıp almadığının incelenmesi için teknik inceleme başlattı.

Savcılığın konu hakkındaki soruşturmasının da devam ettiği öğrenildi.

TERİM'İN AVUKATLARINDAN AÇIKLAMA

Söz konusu haberler üzerine Fatih Terim'in avukatlarından yeni bir açıklama geldi. Terim'le ilgili söz konusu gelişmelere dair şunlar söylendi:

Müvekkilimiz Sayın Fatih Terim’in şikayet başvurusu üzerine başlatılan ve müştekisi olduğu hukuki süreç devam etmektedir. 

Basına yansıyan haberlerde bahsedilen banka hesaplarına ilişkin savcılık araştırması, Sayın Terim'in tefrik edilen dosyası ile ilgili olup süregelen dava ile ilgisi 

bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur

Fatih Terim 

Vekili Av.Zafer Ertek


Haber Kaynağı : 12punto

Avukat araştırma Denizbank Dolandırıcılık Fatih Terim Fatih Terim Fonu getir futbol

İlgili Haberler