Özlem Gürses'ten Tülay Erkan yorumu: Fayans dükkanları kapandıktan sonra holding kurmuşlar

Lüks hayatıyla dikkat çeken Tülay Erkan, sosyal medyanın gündemine oturdu. Gazeteci Özlem Gürses, "Tülay Erkan ve eşi fayans dükkanları kapandıktan sonra holding kurmuşlar" açıklamasını yaptı.

12punto

12punto.com.tr

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dilan-Engin Polat soruşturması sonrası sosyal medya fenomenlerini yakın takibe aldı.

600’e yakın sosyal medya fenomenin kapsamlı bir şekilde araştırılacağı açıklandı.

Son olarak gündeme gelen isim Tülay Erkan oldu.

Eğlenceli içerikleriyle tanınan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Tülay Erkan hakkında "2019'da sadece kocasının küçük bir fayans dükkanı olan Tülay Erkan, bir anda 'Şampiyonlar Ligi' masasıyla görüştükten sonra umre ziyareti yapıyor, güzellik sektörüne giriyor, Dubai ve Gürcistan'a gidiyor. Anlayacağınız milli görevlerini tamamlıyor" açıklamasını yaptı.

'FAYANS DÜKKANLARI KAPANDIKTAN SONRA...'

Gazeteci Özlem Gürses, sosyal medyada merak konusu olan Tülay Erkan hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Eğer bu kişi kara para aklıyorsa normal şartlarda 1 liraya mâl edeceği ürünü 100 liraya mâl etmesi lazım ki aradaki 99 lirayı sisteme dahil edebilsin. Tülay Erkan ve eşinin fayans dükkanları kapandıktan sonra holding kurmaları dikkate değer. Bu önemli bir başarı hikayesi. Kimsenin başarısı veya parasında gözümüz yok ama bunu neden bizim evlatlarımız yapamıyor?"

Öte yandan Tülay Erkan'ın lüks paylaşımlarını silmeye başladığı görüldü.

TÜLAY ERKAN KİMDİR?

Sosyal medyanın gündemine yer alan Tülay Erkan, lüks yaşantısıyla dikkat çekiyor. Tülay Erkan, aslen Kayserilidir. Evli olan Tülay Erkan ve eşinin Türkiye ve Hollanda'da çok sayıda evi olduğu biliniyor. Erkan ve eşi yılın büyük bir bölümünü Hollanda'da geçiriyor.

Instagram'da 1.7 milyon takipçisi bulunan Tülay Erkan'ın kendi adını taşıyan bir parfüm markası bulunmaktadır. 

Holding sahibi olduğu öğrenilen Tülay Erkan, eşiyle birlikte Hollanda, İngiltere ve Gürcistan arasında mekik dokuyor. Hollanda'nın en lüks bölgelerinde milyon euroluk arsaları ve evleri bulunmaktadır. Erkan çiftinin Kayseri'de de çok sayıda dairesi var.

İddiaya göre; Erkan, mal varlıklarının birçoğu akrabalarının ve ailesinin üzerine kaydetmiştir.