Apple Watch Series 10'a tansiyon ölçme özelliği geliyor!

Apple, Samsung Galaxy Watch'un en önemli özelliklerinden birini Watch Series 10'a eklemeye hazırlanıyor. Yeni iddialara göre Apple Watch Series 10, tansiyon ölçme özelliğine sahip olacak.

12punto

Yeni bir iddiaya göre Apple, Watch Series 10'a Samsung Galaxy Watch'un en önemli özelliklerinden birini ekleyecek. Ancak, bu özellik, ilk versiyonunda beklenildiği gibi çalışmayabilir.

Chip'in Bloomberg Power On bülteninden aktardığına göre, Mark Gurman'ın açıklamasına göre, Apple gelecek akıllı saati Watch Series 10'a tansiyon ölçme özelliği getirecek. Ancak analist, Apple'ın bu özelliği eski akıllı saatlere bir yazılım güncellemesiyle sunamayacağını, çünkü bunun için özel bir donanımın gerekeceğini iddia etti.

Gurman daha önceki bir açıklamasında, Apple Watch'taki tansiyon ölçmenin ilk sürümünün kesin ve net değerler gösteremeyeceğini belirtmişti. Bunun yerine, tıpkı Galaxy Watch 4, Watch 5 ve Watch 6'da olduğu gibi, size genel bir fikir vermek için yalnızca tansiyonunuzun yükselip yükselmediğini bildireceğini ifade etmişti.