ChatGPT 4o'nun Türkçesi çıkacak mı? ChatGPT 4o'nun Türkçesi ne zaman satışa sunulacak?

OpenAI teknoloji şirketi, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin yeni versiyonu olan GPT-4o'yu duyurdu. Yeni modelin birkaç hafta içinde ChatGPT'de sunulacağı belirtildi. Türkçe dil desteğinin eklenip eklenmeyeceği ise merak konusu oldu. ChatGPT 4o'nun Türkçesi çıkacak mı? ChatGPT 4o'nun Türkçesi ne zaman satışa sunulacak? Işte ayrıntılar…

12punto

GPT-4o yapay zeka modelinin, özellikle görüntü ve ses anlama konusunda daha iyi olduğu vurgulanırken, hem ücretli hem de ücretsiz versiyonlarının olacağı ifade edildi.

OpenAI'dan yapılan açıklamada, GPT-4o'nun daha doğal insan-bilgisayar etkileşimine doğru atılmış bir adım olduğu belirtilerek, modelin herhangi bir metin, ses ve görüntü kombinasyonundan oluşan girdilerden çıktı ürettiği aktarıldı.

Son yapılan açıklamada ise OpenAI şirketi, yapay zeka modeli ChatGPT'de birçok kullanıcı tarafından oyuncu Scarlett Johansson'a benzetilen seslendirme seçeneğinin, geçici olarak kaldırılacağını açıkladı.

Birçok ChatGPT kullanıcısı, "Sky" seçeneğini, Johansson'ın bir yapay zeka işletim sistemini seslendirdiği 2013 yapımı "Aşk" (Her) filmindeki ses tonuna benzetmişti.

CHATGPT 4O'NUN TÜRKÇESI NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

GPT-4o'nun Türkçe dil desteğinin sunulup sunulmayacağına dair kesin bir bilgi henüz mevcut değil.