DALL-E 3 ücretli olarak sunuldu; neler sunuyor?

ChatGPT'nin geliştirici şirketi OpenAI'nın görsel üretme aracı DALL-E için yeni bir versiyon getirildi. Ancak ücretli kullanıcılar için açıldı.

12punto

OpenAI, ürettiği uygulamalarla büyük ses getirirken, görsel tarafında yapay zeka destekli ürünler üretmeyi sağlayan DALL-E için yeni bir çıkış duyuruldu. DALL-E 3'ü sunan şirket, ince detaylara sahip girdileri, son derece ayrıntılı ve doğru şekilde görüntüye aktarabildiğini belirtiyor. 

DAHA İYİ BİR DENEYİM SUNUYOR

DALL-E 3 artık daha detaylı görüntüler oluşturabiliyor. Burada yapay zeka destekli araçların yaşadığı sorunlardan arındırıldığı aktarılan yeni sürümün, 'görsellere metinleri doğru ve sorunsuz ekleme'yi başardığını görüyoruz. 

DALL-E 3 için kısaca şu açıklama yapılıyor:

“DALL-E 3, karmaşık komutlara sadık görüntüler oluşturma konusunda DALL-E 2’den çok daha iyi çalışıyor. Örneğin DALL-E 3, belirli nesneleri ve aralarındaki ilişkileri içeren bir sahneyi doğru şekilde oluşturabiliyor. Sistem eller gibi insan detaylarında görsel oluştururken DALL-E 2’ye göre önemli gelişmeler getiriyor, üretimi genel olarak daha etkili hale getiriyor.”