Epic Games'ten ücretsiz oyun yağmuru! Islets, The Outer Worlds ve Thief hediye!

Epic Games, ücretsiz oyun verme geleneğini sürdürüyor ve bu hafta Aerial_Knight's Never Yield adlı oyunu ücretsiz olarak sundu.

12punto

Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar verme geleneğini sürdürüyor ve bu sefer Aerial_Knight's Never Yield adlı oyunu ücretsiz yaptı.

Normalde 20 TL'ye satılan Aerial_Knight's Never Yield, 7 Mart saat 19.00'a kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Epic Games, aktif kullanıcı sayısını artırmak için ücretsiz oyunlar vermeyi sürdürüyor. Platformun son ücretsiz oyunu Aerial_Knight's Never Yield oldu.

Epic Games hesabı olan kullanıcılar, Aerial_Knight's Never Yield'ı kütüphanelerine eklediklerinde sonsuza dek sahip olacak.

AERIAL_KNIGHT'S NEVER YIELD HAKKINDA

Aerial_Knight's Never Yield, ritim tabanlı bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunda, Wally adında bir karakteri kontrol ederek, farklı kombinasyonlar yaparak koşuyor, düşmanlarınızı alt ediyor ve zorluklardan kaçınıyorsunuz.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Epic Games, Aerial_Knight's Never Yield'ın ardından The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition ve Thief oyunlarını da ücretsiz olarak sunacak. Bu oyunlar 4 ve 11 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak indirilebilecek.