Fatih Akın, Death Stranding 2'de kukla rolünde

Türk yönetmen Fatih Akın, Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding 2'de yer alacak. Akın, oyunda bir kukla rolünde olacak.

12punto

Birkaç ay önce Hideo Kojima ile buluşan Türk yönetmen Fatih Akın'ın, Death Stranding 2'de yer alacağı açıklandı. Akın'ın oyundaki rolü ve nasıl görüneceği artık biliniyor.

Daha önce sizlerle paylaştığımız bir haberde, Türk yönetmen Fatih Akın'ın video oyun dünyasının önemli isimlerinden Hideo Kojima ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtmiştik. Ancak o zaman görüşmenin detayları hakkında bilgi bulunmuyordu. Şimdi ise bu görüşmenin nedeni ortaya çıktı.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, geçtiğimiz gece 2024'ün ilk State of Play etkinliğini düzenledi. Bu etkinlikte gösterilen oyunlardan biri de Death Stranding 2 idi. Oyunseverler, paylaşılan videoda Fatih Akın'ın bu oyunda yer aldığını fark ettiler. Yönetmenin oyundaki rolü ise fragmanın sonlarına doğru açıkça belirtiliyor.

Death Stranding 2 fragmanının sonlarına doğru, kadronun gösterildiği bir bölümde Fatih Akın'ın ismi öne çıkıyor. Yönetmen, 'özel görünüm' kategorisinde kendine yer bulmuş durumda. Videonun 6. dakikasında izlemeye başlarsanız, Fatih Akın'ın oyunda kukla olarak yer aldığını görebilirsiniz. Bu sahnede küçük bir diyalog da bulunuyor. Ancak bu, Fatih Akın'ın Death Stranding 2'deki rolünü tam anlamıyla anladığımız anlamına gelmiyor. Oyun yayınlandığında, Fatih Akın'ın rolünü daha iyi anlama fırsatına sahip olacağız.