İş odaklı platformda artık eğlence de var! LinkedIn'e oyun geliyor!

LinkedIn, iş arama ve ağ kurma platformunun ötesine geçerek oyunlara da yer vermeye hazırlanıyor. Bu yeni özellik, platformu daha ilgi çekici hale getirmeyi ve kullanıcıların sitede daha fazla zaman geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

12punto

Microsoft'un sahibi olduğu iş odaklı sosyal platform LinkedIn, yeni bir özellikle zenginleşecek. LinkedIn'i iş aramak ve iş arkadaşlarıyla iletişim kurmak için kullanan kullanıcılar artık platformda oyun oynayabilecek.

Chip'te yer alan habere göre, Uygulama analisti Nima Owji, bu hafta sonu yaptığı paylaşımda, Microsoft'un sahibi olduğu LinkedIn'in yeni oyunlar üzerinde çalıştığına dair ipuçları bulduğunu açıkladı. Bir şirket yetkilisi de TechCrunch'a bu durumu onayladı.

LinkedIn'in ana şirketi Microsoft, kendi oyun bölümüyle Xbox konsolları ve PC için oyunlar üzerinde çalışıyor. Ancak, TechCrunch'ın LinkedIn sözcüsünden elde ettiği bilgilere göre, Microsoft'un bu yaklaşan bulmaca oyunlarıyla ilgili çalışıp çalışmadığı konusunda henüz net bir bilgi yok.  Ayrıca, LinkedIn'in bu oyunlardan nasıl bir gelir elde etmeyi planladığı da belirsizliğini koruyor.