Angelina Jolie'nin babası, kızını Filistin konusunda 'yalan' yaymakla suçladı

Angelina Jolie'nin babası Jon Voight, kızının İsrail-Filistin savaşı hakkındaki görüşlerini eleştirdi ve onu sosyal medyada "yalanlar" yaymakla suçladı.

12punto

İsrail-Filistin savaşı konusunda Gazze'de "derhal ateşkes" çağrısında bulunan Amerikalı sinema yıldızı Angelina Jolie'yi babası sert eleştirdi.

'YALANLAR' YAYDIĞINI SÖYLEDİ

Aktör Jon Voight, ayrı yaşadığı kızının sosyal medyada savaşla ilgili "yalanlar" yayarak kendisini "hayal kırıklığına" uğrattığını söyledi.

Bir Amerikan bayrağının önünde oturan Voight, Jolie'nin "yalanlarına" karşılık verdiğini belirttiği videoda İsrail ordusunun "toprağını, halkını koruması gerektiğini" ekledi.

''BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI''

Voight, "Pek çok kişi gibi kızımın da Tanrı'nın onurunu anlamaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Tanrı'nın gerçekleri. Bu, Tanrı'nın topraklarının, kutsal toprakların, Yahudilerin topraklarının tarihini yok etmekle ilgilidir. Bu, Tanrı'nın kutsal topraklardaki çocukları için adalettir." dedi.

''BU BİR SAVAŞ''

Voight sözlerine şöyle devam etti:

"İsrail ordusu toprağını, halkını korumalıdır. Bu bir savaş. Solun düşündüğü gibi olmayacak, artık sivil olamaz. İsrail masum bebeklere, annelere, babalara, büyükanne ve büyükbabalara insanlık dışı bir terörle saldırdı. Ve siz İsrail'e sorun diyen aptallar, kendinize bakmalı ve sormalısınız, 'Ben kimim? Ben neyim? Ve Tanrı'ya sorun, ben gerçeği mi öğreniyorum yoksa bana yalan söyleniyor ve herkesi mi takip ediyorum? Çünkü dostlarım, gerçeği anlayanlar yalanı da görürler."