Litvanya'dan yakacak odun talebi

Türkiye'nin dünyaca tanınmış e-ihracat platformu TurkishExporter'a Litvanya'dan bir ithalat talebi geldi. Litvanya'da ahşap ürünleri ihraç eden bir firma, Türkiye'den yakacak odun satın almak istiyor.

12punto

Türkiye'den çeşitli ülkelere ahşap ürünler ihraç eden bir Litvanya ithalatçı firması, yakacak odun satın almak için Türkiye'den talepte bulunuyor.

Her gün yüzlerce ihracat fırsatının paylaşıldığı TurkishExporter, Litvanya'dan gelen bir ilanla Türk firmalarını yakacak odun tedarik etmeye davet ediyor. Litvanya'da 1999 yılında kurulan ve ahşap ürünler, odun briket ve pelet ihracatı yapan firma, TurkishExporter'ın B2B e-ihracat platformunda ilan bırakarak Türkiye'den yakacak odun alımı gerçekleştireceğini belirtiyor.

TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilgili Litvanya ithalatçısıyla iletişime geçebilir ve tekliflerini ilan üzerinden iletebilirler. Platformun mobil uygulaması olan Forie'yi kullanmak isteyen ilk kez platformu kullanacak firmalar ise App Store ve Google Play'den Forie uygulamasını indirerek üyelik başvurusu yapabilirler.

Ayrıca, TurkishExporter'ın sunduğu hizmetler arasında yer alan Forie, nakliye ve navlun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir hizmet sunmaktadır. Firmalar, ilan oluşturarak en uygun fiyat tekliflerini alabilir ve nakliye/navlun hizmeti sağlayan firmalar ise ilanlara teklif sunarak iş birliği fırsatları elde edebilirler. Bu şekilde, nakliye/navlun işlemleri daha hızlı, daha ekonomik ve daha verimli bir şekilde gerçekleştirilebilir. Forie, e-ihracatın tüm aşamalarını kolaylaştırmak için çabalarken, firmalar da nakliye/navlun ilanları oluşturarak yeni iş fırsatlarına ulaşabilirler.