Prof. Dr. Gökhan Arslan'dan Almanya'ya 'İnşaat 4.0' ziyareti: Uluslararası araştırma projesi başvurusu yapılacak

İstanbul Aydın Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve 12punto yazarı Prof. Dr. Gökhan, Mainz Üniversitesi'nde Mainz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alfons Buchmann ile bir araya geldi. Görüşmede, “İnşaat 4.0-Dijital İnşaat Yönetim Uygulamaları” konuşulurken, "İnşaat Mühendisliği Eğitiminde Dijitalleşme" konusunda Ekim ayı içinde uluslararası araştırma projesi için başvuru yapılacağı bildirildi.

12punto

İstanbul Aydın Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan ve Almanya Mainz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alfons Buchmannİnşaat 4.0-Dijital İnşaat Yönetim Uygulamaları” konusunda ortak çalışma yapmak üzere, Almanya’nın Mainz Üniversitesi'nde bir araya geldi. 

Prof. Dr. Arslan “Endüstri 4.0 ve inşaat sektörüne yansımaları” temalı dersler verdi. 

Birlikte hem İstanbul Aydın Üniversitesi ile öğrenci ve akademisyen hareketliliği hem de Avrupa Birliği destekli Erasmus+  fonlarına başvurmak için mutabakat sağlandı. 

Bu kapsamda, "İnşaat Mühendisliği Eğitiminde Dijitalleşme" konusunda Ekim ayı içinde uluslararası araştırma projesi için başvuru yapılacak.