Çiğ köfte işletmesi o dönerciyi satın aldı

Sektörde dikkat çeken bir birleşme gerçekleşti! Çiğ köfte devi Komagene, 36 yıllık köklü bir geçmişe sahip Bereket Döner'i satın aldığı duyuruldu.

12punto

Sektörde dikkat çeken bir birleşme yaşandı. Çiğ köfte sektörünün önde gelen isimlerinden Komagene, 36 yıllık Bereket Döner'i satın aldığı açıklandı.

Satın alma işlemi, Bereket Döner'in bir süredir ekonomik sıkıntılar yaşadığı döneme denk geldiği iddia ediliyor. Satışla ilgili son imzalar ise geçen hafta perşembe günü atıldı.

Ekonomi uzmanı Necla Dalan, bu satın alma işlemiyle ilgili "Çiğ köfteci Komagene, 36 yıllık dönerci Bereket'i satın aldı" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dalan'ın yazısında şu ifadelere yer verildi:

"Etsiz çiğ köfteyle dünya çapında tanınan Komagene, Bereket Döner'i bünyesine kattı. 36 yıllık bir geçmişi olan Bereket Döner, Yörpaş ailesine katıldı. Sektörde Bereket Döner'in bir süredir ekonomik zorluklarla mücadele ettiği ve borçlarının bulunduğu konuşuluyor. Satışla ilgili son imzalar geçen hafta perşembe günü atıldı. Komagene Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ceyhun Tekdemir, 'Türkiye'nin önde gelen markalarından Bereket Döner'in Yörpaş A.Ş. ailesine katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Komagene olarak, Bereket Döner'e 'Hoş geldin' diyor ve Bereket Döner'in deneyimiyle birleşerek sektörde daha da güçlü bir konuma ulaşacağımıza inanıyoruz."