AKP'li Elitaş: Haysiyetsiz bir açıklama

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, “İsrail Dışişleri Bakanı haysiyetsiz bir açıklama gerçekleştirmiştir” dedi.

İHA

Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) düzenlenen Kayseri Oda-Borsa Ortak Meclis Toplantısı ve Kayseri'nin Yıldızları Ödül Töreni'ne katılan AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı konuşmada, “İsrail Dışişleri Bakanı hadsiz bir açıklama yapmış, haysiyetsiz bir açıklama gerçekleştirmiş. 

Mazlumların lideri, onların dertleri ile dertlenen, dünya 5'ten büyüktür diye ilk defa söyleyen bir lidere, Cumhurbaşkanımıza hadsizce bir açıklama yapmış. Tüm milleti yüreğinden hançerleyen siyonist, soykırımcı, katil Netanyahu'nun dışişleri bakanına buradan şiddet ve nefretle lanetlerimi gönderiyorum. 

Gazze'de yaşananlar sadece Müslüman toplumlarda yapıldığı için değil, dünyanın neresinde bir zulüm varsa o zulüme her zaman şiddetle karşı çıkıyor Recep Tayyip Erdoğan. Yıllar önce Alman Naziler tarafından soykırıma tabi tutulan ve onların elinden kaçanları bağrına basmış Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak itiraz ediyor. 

Soykırımcı, katil, 40 bin insanın kanına girmiş, 16 bini çocuk olmak üzere 7-8 aydır soykırım yapan Netanyahu denen caniyi 57 kez ayakta alkışlayarak insanlığın yüreğini sızlatmışlardır” ifadelerini kullandı.

KATZ NELER DEMİŞTİ

İsrail Dışişleri Bakanı Katz X hesabından yaptığı açıklamasında, Irak'ın idam edilen eski lideri Saddam Hüseyin'i hatırlatarak, "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin” ifadelerini kullanmıştı.