Bakan Uraloğlu duyurdu: Filistin mitingine özel ulaşım ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Büyük Filistin Mitingi' gerekçesiyle ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

12punto

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, X platformunda yaptığı açıklamada, 'Büyük Filistin Mitingi' vesilesiyle İstanbul, Ankara ve İzmir'de ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Uraloğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın Kararıyla; 28 Ekim Cumartesi günü Büyük Filistin Mitinginde Gazze’ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlaması için İstanbul’da Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak.'' diye konuştu. 

Bakan Uraloğlu'nun açıklaması şu şekilde:

''Sayın Cumhurbaşkanımızın Kararıyla; 28 Ekim Cumartesi günü Büyük Filistin Mitinginde Gazze’ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlaması için İstanbul’da Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak. Ayrıca Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İZBAN Banliyö Tren Seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek. Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı "Büyük Filistin Mitingi"ne bekliyoruz. 28 Ekim Cumartesi, 15.00 Atatürk Havalimanı / İstanbul''

Sayın Cumhurbaşkanımızın Kararıyla; 28 Ekim Cumartesi günü Büyük Filistin Mitinginde Gazze’ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlaması için İstanbul’da Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak.

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ NEDİR?

İsrail'in saldırılarına dikkat çekmek ve özgür Filistin davasına destek amacıyla gerçekleştirilecek mitingle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Mustafa Şen ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe basın toplantısı düzenlemişti.

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Kabaktepe, Filistin'deki olaylarla ilgili insanı duruşun "Büyük Filistin Mitingi"nde gösterileceğini dile getirmişti.