'Erdoğan mı seni zengin etti' Sorusuna Ilıcalı'dan cevap! 'Oyumu AK Parti'ye verdim'

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a "samimi bir duygusal bağ hissettiğini" ve tercihini AKP'ye verdiğini ifade etti.

12punto

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalına konuk oldu ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "çıkarsız bir sempatisi olduğunu" ve oy verdiğini belirtti.

Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in "Erdoğan mı zengin etti seni" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Benim bugüne kadar gelmemde Cumhurbaşkanımızın herhangi bir etkisi olmamıştır. Bunu herkes de görüyor. Ben Show TV'de program yaptım, sonra Star TV'de yaptım, sonra kendim kanalımı açtım. Bir şekilde reyting alıp ekonomi yaratmakta doğal olmayan ne var? Ülkemiz ekonomik büyüklükte 20 ülkeden biri. Böyle büyük bir ülkede insanlara TV izlettirebilirseniz ve yapımcı olursanız, buradan da para kazanırsanız bunda Cumhurbaşkanımızın nerede alakası var, anlamış değilim."

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sempatisini şu sözlerle ifade etti: "Belki 15-20 yıldır söylüyorum. Cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var. AK Parti ile bir alakam olmadı hiç. Oyumu AK Parti'ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum."

Ilıcalı, Türkiye'nin 20 yıl önceki durumuyla bugünü karşılaştırarak, ülkedeki gelişmeleri gözlemlediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan duruşunun bir dostluk temeline dayandığını ifade etti. Ayrıca, eleştirilere saygı gösterdiğini belirtti ve ülkede çeşitliliği, hoşgörü içinde bir arada olmayı savundu.