Fatih Altaylı'dan Dilan Polat'ın o sözlerine sert tepki: 'Bana ne lan! Milleti dolandırırken iyiydi'

Kara para aklama suçlamasıyla hakkında açılan soruşturma sonucu cezaevine giren Dilan Polat’ın “Çocuklarım beni burada görsün istemiyorum. Cezaevi ortamıyla gözükmek istemiyorum” dediği iddia edildi. Gazeteci Fatih Altaylı’dan Polat’ın bu sözlerine sert tepki geldi.

12punto

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, haklarında açılan kara para aklama soruşturması sonucu cezaevine girdi.

"ÇOCUKLARIM BENİ BURADA GÖRSÜN İSTEMİYORUM"

Cezaevine sevk edildikten sonra fenalaşarak revire kaldırılan Dilan Polat’ın ilk isteğinin çocuklarıyla görüşmek olduğu öğrenildi. Polat'ın çocuklarıyla telefonda görüşme isteğine ise cezaevi yönetimi "Evraklarınız yok" denilerek onay vermedi.

Dilan Polat, yetkililere "Çocuklarım beni burada görsün istemiyorum. Cezaevi ortamıyla gözükmek istemiyorum" dedi.

FATİH ALTAYLI'DAN SERT TEPKİ

Gazeteci Fatih Altaylı, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla tutuklanan Dilan Polat'ın bu sözlerine ateş püskürdü.

Altaylı, ''Bunların çocuklar var... Bana ne lan bana ne! Ben şunu yaptım ama çocuğum var, iyi ne güzel hayat! Ne oldu şimdi bana bir anlat. Hiç acınacak tarafı yok bunun garibanları dolandırırken iyiydi şimdi birden bire baygınlıklar. Yazın yediğin hurmalar kışın bir tarafını tırmalar" diyerek sert çıktı.