Hapis cezasının ertelendiği ortaya çıktı: Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'i darp eden Erol Gök'ün ilk vukuatı değilmiş!

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'i darp eden şüpheli Erol Gök'ün 2010 yılında bir kişiyi bıçakla yaralamaktan yargılandığı ve hapis cezasının ertelendiği ortaya çıktı.

12punto

Yargıtay Savcısı İşçimen’i darp eden şüpheli Erol Gök’ün 2010’da bir kişiyi bıçakla yaralamaktan yargılandığı, hapis cezasının ertelendiği ortaya çıktı.

İstanbul Kadıköy'de 30 Ağustos'ta Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen trafikte Erol Gök tarafından saldırıya uğramıştı.

Olayın ardından tutuklanan Erol Gök'e ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı.

Gök'ün daha önce de bıçakla yaralama olayı nedeniyle hakkında va açıldığı ve yargılandığı ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Gök, Erzurum'da 2010 yılında tekel bayisi işletiyordu. Bayide çıkan bir kavga nedeniyle Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Gök’e kasten yaralama suçundan önce 6 ay hapis cezası verildi.

CEZA ERTELENMİŞ

Mahkeme, daha sonra iyi hal indirimi uygulayarak, verilen cezayı 5 ay hapis cezasına indirdi. Mahkeme, Gök’e verdiği cezayı “Sanığın kişilik özellikleri ile duruşmadaki tutum ve davranışları gözönüne alındığında hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılması halinde ileride bir daha suç işlemeyeceği hususunda mahkememize tam bir vicdani kanaat oluştuğu” gerekçesiyle erteledi.