İş kazaları artık can yakmasın

İnşaat sektöründe meydana gelen iş kazalarına dikkat çekmek ve konunun ciddiyetini karikatür yardımıyla ortaya koymak aynı zamanda sektör çalışanlarını düşünmeye sevk ederek farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen Uluslararası İnşaat Kazaları Karikatür Yarışması-International Construction Accidents Cartoon Context, katılımcıların eserlerini bekliyor.

12punto

Uluslararası İnşaat Kazaları Karikatür Yarışması-International Construction Accidents Cartoon Context-İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İnşaat Kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için, birlikte Uluslararası bir karikatür yarışması düzenliyor. Yarışmanın konusu ise, İnşaat Sektöründe İş Kazaları...

Yarışmanın Amacı ise şöyle özetlenmiş:

İnşaat sektörü çalışma anlamında en tehlikeli sektörlerden birisi olarak bilinmektedir. İnşaat sektöründeki en önemli problemlerden birisi işçi ölümlerine ve ağır yaralanmalarına neden olan şantiyede meydana gelen iş kazalarıdır. 

Bunların yanında ekonomik kayıplar, verimlilik ve kötü şöhret işin diğer önemli bir yanıdır. İnşaat sektöründeki meydana gelen iş kazalarının önemini karikatür yardımıyla ortaya koymak ve sektör çalışanlarını düşünmeye sevk ederek farkındalığı arttırmak bu yarışmanın ana amacıdır. 

Etkinlik kapsamında sektörün önde gelen iş insanları, 24 Ekim 2024 tarihinde  düzenlenecek olan "İnşaat Kazaları Karikatür Sergisi" katılacak ve "İş Kazaları" Panelinde konuşma yapacak. Prof.Dr.Gökhan Arslan, International Cartoon Competition, will be held by 24 October 2024.

Yarışma için bilgilere şu web adresinden ulaşılabilir:

http://www.insaatkarikatur.com.tr

Yarışma için eserler      

insaatkarikatur@gmail.com

adresine gönderilecektir.