İstanbul'da bulunan bir AVM'de intihar girişimi

İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bugün sabah saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Görgü tanıklarının ve sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre bir kişi, AVM'nin içinde kendini aşağıya atarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kişinin durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

12punto

İstanbul Şişli’de yer alan Cevahir Alışveriş Merkezi’nde meydana gelen intihar vakasıyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, bir bireyin yerde hareketsiz yattığı gözlemlendi. Güvenlik görevlilerinin bildirimi üzerine, olay yerine derhal çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildiği aktarıldı.

İnternete sızan ve hızla gündeme oturan görüntülerde, alışveriş merkezinin ortasında kanlar içinde yatan bir kişinin varlığı dikkat çekti.

Güvenlik görevlilerinin hızlı müdahalesi sonucu sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edilmesine rağmen, yerde hareketsiz yatan şahsın durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.