Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan paylaşım geldi

Malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'ın ağırlıklı olarak hissettiği deprem Malatya, Adıyaman ve Gaziantep'i de etkiledi. Deprem sonrası İçişlier Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yerlikaya, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı" dedi.

12punto

Malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'ın ağırlıklı olarak hissettiği deprem Malatya, Adıyaman ve Gaziantep'i de etkiledi. Deprem sonrası İçişlier Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yerlikaya, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı" dedi. Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.