MHP'den istifa eden Erdem'e Sinan Ateş'in ablasından uyarı: 'Kendinize dikkat edin'

Trabzon'a yaptığı ziyaret ve burada yaptığı açıklamalarla partisi MHP tarafından uyarılan eski milletvekili Arzu Erdem, ilk olarak bu hareketleri MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bilgisi dahilinde yaptığını söylemiş ancak sonrasında partisinden istifa etmişti. Yaşanan bu gelişme sonrası Sinan Ateş'in ablasından Erdem'e çarpıcı bir uyarı geldi.

12punto

MHP Genel Sekreteri Büyükataman tarafından eleştirilen Erdem, MHP parti üyeliğinden istifasını verdikten sonra Sinan Ateş'in ablası tarafından uyarıldı.

Kardeşinin de benzer bir süreç yaşadığını söyleyen Selma Ateş, Arzu Erdem'i 'kendinize dikkat edin' sözleriyle uyardı.

"YAKINDA SİZE DE AYNISININ YAPILACAĞINI BİLMENİZİ İSTERİM"

Selma Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Arzu Erdem bu başlangıç bana kardeşimi hatırlattı" diyerek, MHP’den Sinan Ateş’e gezme, fotoğraf verme, çalışma yapma, kitap çıkarma dediklerini, ardından da itibarını yok etmek için hınçla saldırdıklarını ifade etti.

“Buraları siz daha iyi bilirsiniz” diyen Ateş, Arzu Erdem’e seslenerek, "Yakında size de aynısının yapılacağını bilmenizi isterim. Bu partide kimsenin görev sonrası sosyal bir çevresinin olabileceği ya da Türk milleti için herhangi bir çalışma yapabileceği kabul edilmiyor” ifadelerini kullandı.

Ateş, paylaşımının devamında, “Kendinize dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Kimseye yapılması hoşuma gitmez ancak bu vesileyle kardeşimin neler yaşadığını daha iyi anlayabilirsiniz” dedi.