Nagehan Alçı'nın 'Rasim Ozan' belgeleri ortaya çıktı: '18 yaşından beri MHP'liyim'

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia ederek, kendisini polis gibi tanıtarak mesajlar attığını iddia etmişti. O iddiaya ait mahkeme belgeleri ortaya çıktı.

12punto

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın insanlara “polismiş” gibi mesaj attığı ve kendisini şikayet ettiği iddiasına ilişkin belgeler ortaya çıktı. 

B Yüzü'nün haberine göre; Mahkemeye sunulan mesajlarda şu ifadeler yer alıyor:

'CHRİSTODOULİS NORMAL BİRİ DEĞİLDİR'

"Sayın Mustafa Ertekin Başkanım şu an sizi izliyorum KRT kanalında ve hayran oldum dik duruşunuza

Ben Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğunda görevli bir polis memuruyum. Koruma Şubede görevliyim.

Bu mesajı sizi Nagehan Alçı denen Yunan yandaşı sözde gazeteciyle aynı programda görünce yazmak istedim. Nihal Bengisu da vatan haini, Nagehan Alçı da vatan haini

Size Türk Devleti'nin bir polis memuru olarak, bir Türk milliyetçisi olarak bazı arkaplan bilgilerini iletmek istiyorum Mustafa Bey.

Nagehan Alçı, uzun süredir bizim görevimiz gereği iyi bildiğimiz Yunanistan İstanbulBaşkonsolosluğunda görevli konsolos ve istihbaratçı Stavros Christodoulis ile birlikte yaşamaktadır. Evli gibi yaşıyorlar.

Yunan diplomatı Christodoulis normal biri değildir, koyu Yunan milliyetçisi düşünceleri polis teşkilatmızca bilinen bir istihbaratçıdır Mustafa Başkanım.

Türk düşmanı bir diplomattır Stavros Christodoulis. Biz Beyoğlu koruma şube polisleri Christodoulis'in Yunan ajanı olduğunu biliyoruz, rapor da ettik.

'NAGEHAN ALÇI YÖNLENDİRİYOR'

Nagehan Alçı da bu Yunan ajanina uzun zamandır angaje olmuş durumda. Tamamen Chrisodoulis'in kontrolünde.

Yunan menfaatleri tarafından Nagehan Alçı yönlendiriliyor.

Devletimizin bize verdiği görev gereği Christodoulis'i 24 saat takip etmekteyiz. Ya Nagehan Alçı, Christodoulis'in evinde kalıyor. Tam manasıyla rezalet.

Yunan ajanı ile Nagehan Alçı arasında evlilik boyutunda çok ciddi bir ilişki var. Nagehan Alçı'yı koruma görevi verdiğimiz polis memuru Yasin kardeşimiz de tüm bunları biliyor ve düzenli olarak rapor ediyor.

Nagehan Alçı da eğer sorarsanız Yunan ajanı Stavros ile yaşadığı ciddi ilişkiyi inkar etmeyecektir. Edemez.

Eğer, inkar ederse, ilişkinin gerçeğini Nagehan Alçı'nın resmî koruması olarak gözüken, esasen görevi Nagehan Alçı'yı 24 saat takip etmek olan polis memuru Yasin kardeşimize sorabilirsiniz.

Stavros Christodoulis'in hem Türk milletine hem de Türk devletine ettiği küfürleri biz tek tek rapor ettik, üstlerimize bildirdik. Aleni bir Türk düşmanı şahıstan bahsediyoruz.

'18 YAŞINDAN BERİ MHP'LİYİM'

Yunanlıların istediği gibi Kürtçü propaganda yapıyor.

Nagehan Alçı'nın kendini bir Yunan milliyetçisi karanlık bir şahsa kullandırtıp Türk düşmanı propagandalara alet olması gerçeği ortadadır.

Nagehan Alçı'nın kamuoyunda çok tartışılan Türk düşmanı, Devlet düşmanı birçok çıkışının arkasında da Stavros Christodoulis'in olduğu çok açık.

Christodoulis Türkiye'de adeta ajan gibi Nagehan Alçı'yı kullanıyor.

Bu hakikatleri size yazmak istedim Mustafa Başkanım

Ben polis memuru Umur Zayioğlu Numaranızı bir müdürümden aldım Mustafa Başkanım, size güvenmemi ve size yazmamı müdürüm uygun gördü Nagehan Alçı'ya emir veren Yunan ajani Stavros Başkanım ben 18 yaşından beri MHP'liyim.

O hislerle size yazdım, rahatsız ettiysem kusura bakmayın 

Siz gazetecisiniz. Lütfen yazdığım gerçekleri tetkik edin."