Narin Güran’ın Histopatoloji raporu ortaya çıktı: Boynunda kanama

Diyarbakır’da 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran‘ın Histopatoloji sonucu çıktı. Rapora göre Narin’in boyun bölgesinde kanama tespit edildi.

12punto

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni evine 1 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde bulunan Narin Güran’ın  Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan Histopatoloji raporu çıktı.

HaberTürk’te yer alan habere göre, raporda, Patoloji bölümüne gönderilen Narin’in bedenine ait bölümlerin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma meydana geldiği görüldüğü belirtildi.

BOYUN BÖLGESİNDE KANAMA

Raporda Narin’in boyun bölgesinden çıkan sonuç dikkat çekti. Raporda Narin’in incelenen boyun o¨n kas gruplarında kanama tespit edildi.

Bu bulgu raporda şu şekilde yer aldı:

“Agˆır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları sec¸ilemeyen ku¨melenmis¸ eritrosit benzeri alanlar (kanama) ”

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Ortaya çıkan bu raporu değerlendiren Adli Tıp ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof.Dr. Sadık Toprak, Narin’in boynunda kanama olduğunu ve bunun da Narin’in boğularak öldürüldüğü anlamını taşıdığını ifade etti.

“MUHTEMELEN ELLE BOĞULDU”

Toprak, “Muhtemelen elle boğulduğunu düşünüyorum.

Bu tür çocuk ölümlerinde genellikle katil ellerini kullanır. Çünkü karşısındaki güçsüz bir çocuk var” dedi.