Önce camiyi temizledi ardından Bahçeli'yi ziyaret etti: Mesut Özil o soruyu sordurdu

AKP Genel Başkanı Erdoğan'a olan hayranlığını sosyal medya paylaşımları ile gösteren eski futbolcu Mesut Özil, bu defa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Kısa bir süre önce cami temizlerken çekilmiş kareleri ortaya çıkan Özil'in bu ziyareti akıllara 'siyasete mi atılıyor?' sorusunu getirdi.

12punto

Eski futbolcu Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında paylaştı. Bahçeli ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli'yle güzel sohbet" notunu düştü.

Mesut Özil'in bu hareketi, "Siyasete mi atılıyor?" sorusunu akıllara geldi.

Eski futbolcu Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da bulunan Şemsi Ahmed Paşa Camii'nde temizlik yaparken görüntülenmiş ve bu görüntüler çok konuşulmuştu. Özil, bu kez de sürpriz bir ziyaretle gündem oldu.

BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Mesut Özil, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Özil, MHP lideri Bahçeli ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli'yle güzel sohbet" notunu düştü.

SİYASETE Mİ ATILIYOR?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan hayranlığı ve Cumhur İttifakı'na yakınlığıyla bilinen Mesut Özil'in Bahçeli ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından "Mesut Özil, siyasete mi atılıyor?" sorusunu akıllara geldi. Paylaşımı gören birçok kullanıcı da bu yönde yorumda bulundu.

CAMİ TEMİZLİĞİ GÜNDEM OLMUŞTU

Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde Üsküdar'daki Şemsi Ahmet Paşa Camii'nin temizliğine yardım ederken görüntülenmişti. Özil, bu davranışından dolayı takdir toplarken videonun altına "Allah razı olsun", "Rabbim sayılarını artırsın", "Adamsın reis", "Adam Adam" şeklinde yorumlar yapılmıştı.