Özlem Öz ve Tayyar Öz'ün gözaltı korkusu: Hamile olduğunu bildirdi

Haklarında soruşturma başlatılan Özlem Öz-Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum atandı. Gözaltına alınma korkusu yaşayan Öz çifti, avukatlarını savcılığa gönderdi. İddiaya göre, Özlem Öz'ün hamile olduğu ve buna göre bir değerlendirme yapılması gerektiği avukatı tarafından savcılığa bildirildi.

12punto

Lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında geçtiğimiz günlerde soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında 3 şirket için kayyum ataması kararı verildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Öz çiftini gözaltına alınma korkusu yaşadığını belirterek dikkat çeken iddialarda bulundu.

'HAMİLE OLDUĞUNU SAVCILIĞA BİLDİRDİ'

Erdinç açıklamasında "Biliyorsunuz ki Özlem Öz sürekli keyfimiz yerinde, kahvemizi içiyoruz algısı yapmaya çalışıyor ama korku yaşadığını da avukatı söyledi. Avukatı savcının huzuruna gitmiş.

'Müvekkillerim ne zaman gözaltına alınacak?' ve 'Her akşam ya da sabaha karşı ne zaman gözaltına alınacağız endişesiyle korkusuyla bekliyorlar' demiş.

Yine Özlem Öz'ün hamile olduğunu savcılığa bildirmiş ve gözaltı işlemi olursa ona göre değerlendirilmesini talep etmiş" ifadelerini kullandı.