Savcıyı makamında ölümle tehdit eden Mustafa Kemal Zengin itirafçı oldu!

İstanbul'da yeni doğan bebekleri özel hastanelere gereksiz yere yoğun bakıma yönlendiren ve bu sebeple 12 bebeğin ölümüne yol açan çeteye yönelik yapılan operasyonda dikkat çekici gelişmeler yaşandı ve çetede olduğu belirlenen 8 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. 12 bebeğin ölümüne neden olan 112 çetesini soruşturan savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin, itirafçı oldu. İtirafçı olan Zengin, "Savcıyı 100 bin dolara vuracaktım" dedi.

12punto

İstanbul'da yeni doğan bebekleri özel hastanelere gereksiz yere yoğun bakıma yönlendiren ve bu sebeple 12 bebeğin ölümüne yol açan çeteye yönelik yapılan operasyonda dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Soruşturmayı yürüten savcının makamında ölümle tehdit edildiği anların görüntüleri ortaya çıkmış, olaya ilişkin tepkiler ise büyümüştü. Savcıyı makamıknda tehdit eden 'Yeni Doğan' çetesi üyesi 8 kişi yakalandı.Savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin ise itirafçı olarak,  "Savcıyı 100 bin dolara vuracaktım" dedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kendini eski müsteşar olarak tanıtan bir şahsın, savcıyı makam odasında parmak sallayarak tehdit ettiği anlar yer aldı. Tehditkâr konuşmalarında, çete adına savcıya açık bir tehditte bulunan şahıs, "Sadece seni koruyarak olmaz, markete giden eşini, camiye giden babanı, çocuklarını da korumak lazım" diyerek korku salmaya çalıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

İstanbul, Çorlu ve Tekirdağ'da gereksiz yere özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit eden "Yeni Doğan" çetesi üyesi 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Y.E.’nin tehdit edilmesine ilişkin soruşturma başlattı. Olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan 8'i, bugün Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. 3 şüpheli şahsın ise jandarmada işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İTİRAFÇI OLDU

12 bebeğin ölümüne neden olan 112 çetesini soruşturan savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin, itirafçı oldu. Savcıyı makamında açıkça tehdit eden Mustafa Kemal Zengin, ters kelepçe ile adliyeye getirildi.

İtirafçı olan Zengin, "Savcıyı 100 bin dolara vuracaktım" dedi.