Seçil Erzan ile Arda Turan arasındaki silinmiş WhatsApp kayıtları ortaya çıktı: 'Tefeciye mi gideyim?'

Seçil Erzan'ın cep telefonu incelemesinde, silinmiş ve çöp klasöründe bulunan bazı WhatsApp görüşmelerinin ekran kaydı dosyada yer aldı. Silinmiş ekran kayıtlarında Erzan'ın Arda Turan ve bazı isimlerle yaptığı yazışmalar ortaya çıktı. Arda Turan’ın yeni çıkan kayıtlarında, "Tefeciye mi gideyim?" dediği görülüyor. Ayrıca Seçil Erzan’ın özel konuşmalarının yer aldığı WhatsApp kayıtlarında en çok kimlerle görüştüğü de ortaya çıktı.

12punto

Müslim SARIYAR / 12punto.com.tr

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen yüksek döviz faizli fon olayı gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davaya ait yeni detaylar ortaya çıktı. Seçil Erzan’ın incelenen cep telefon kayıtlarında, silinmiş WhatsApp görüşmelerinin ekran kayıtlarına ulaşıldı.

Ayrıca Erzan’ın Whatsapp tarafından en çok kiminle görüştüğü de belli oldu.

EN ÇOK GÖRÜŞTÜĞÜ İSİMLER BELLİ OLDU

Yetkililer tarafından yapılan inceleme sonucu Seçil Erzan'ın WhatsApp üzerinden en çok Bülent Çeviker, Mojtaba Haghani, Arda Turan, Semih Kaya, Metin Taş, Nazlı Can, Nilgün Arabacı, Cüneyt Demir ve Avukat Candaş Gürol ile konuştuğu belirlendi. 

ARDA TURAN İLE YENİ YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Erzan'ın cep telefonunun çöp klasörü incelendiğinde ise silinmiş fotoğraflar görüldü. Kurtarılan fotoğrafların bir çoğunda silinmiş WhatsApp mesajlarının ekran kaydı olduğu ortaya çıktı.

Silinmiş ve ekran kaydı alınmış WhatsApp yazışmalarında Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki yeni yazışmalar da dosyaya girdi. 

Arda Turan ile Seçil Erzan arasında geçen yazışma: 

Arda Turan: Yerin dibine girdim

Seçil Erzan: Ben kendimi mahvettim

Arda Turan: Yarın bankaya gelmek istiyorum

Seçil Erzan: Tamam

Arda Turan: Bana başka konuşmalar ve yazılı belgeler lazım Seçil. Ben artık bu duruma düşemem. Karşımda günaydın diyemem çocuğa ne yaptın?

Seçil Erzan: Haklısın

Arda Turan: Elim kolum bağlı

Seçil Erzan: Ardacığım yarın alınacak ben artık dayanamıyorum tamam mı?

Arda Turan: Ne yapacağım Seçil yarın soruyorum gideyim tefeciye falan? Faktöring sinir hastası oldum. Bir çare söyle. Yarın kaçta dediler. Ne diyorlar?

SEÇİL ERZAN’IN ÖZEL KONUŞMASI

Seçil Erzan’ın 23 Mart 2023 tarihinde Nazlı Can’la yaptığı mesajlaşma da dikkat çekti.

Nazlı Can, Seçil Erzan’a "Seni aramıyor seni sormuyorsam bu senden vazgeçtiğimden değildir" mesajını atıyor.

Bunun üzerine Seçil Erzan'ın, Nazlı Can’a teşekkür emojisi attığı görülüyor. Nazlı Can’ın "İyi misin?" sorusuna Seçil Erzan "Değilim" cevabını veriyor. Bunun üzerine Nazlı Can "Kuran var bitsin arayacağın seni" diyor.

Seçil Erzan, Nazlı Can’a "Candaş, Nuri'yi öğrenmiş" şeklinde mesaj atıyor. Nazlı Can buna şaşırarak “Saçmalama kimden?" diyerek cevap veriyor. Bunun üzerine Seçil Erzan “Herkes benim hayatımın otel kayıtlarına kadar bakıyor” diyor.

Nazlı Can Seçil Erzan’a, "Otel kayıtlarını nasıl öğreniyor ki?” diye soruyor.

Seçil Erzan, ”Bilmiyorum Nazlı. Tutunacak hiçbir şeyim kalmadı. Candaş'a da içim kopuyor" cevabını veriyor.  Nazlı Can “Ne diyeyim yavrum” diyerek görüşmeyi sonlandırıyor.

'BANA PARA KAZANDIRMAYACAK MISIN?'

Farklı bir görüntüde ise "Gs Mert" olarak kayıt edilen Galatasaray’ın eski tercümanı Musa Mert Çetin, Seçil Erzan’a Muslera’yı kastederek "Bana para kazandırmayacak mısın? Ben eminim diyor" mesajını atıyor.

Seçil Erzan bu mesaja "Yok kazanacağı kesin" cevabını veriyor.

Ardından Gs Mert, “Dedim saçmalama yarın 500’ünü alıcan sonra da kazanmaya başlayacaksın inanmıyor" diye cevap veriyor. 

Musa Mert Çetin ve Seçil Erzan arasında geçen konuşma:

Seçil Erzan: Ne zaman?

Musa Mert Çetin: Kuzucum bak bu 500’ünü yarın vermemiz lazım Seço ama ne kadar zaman, beni bu işe sokarken Şubat sonu diyordu. Nisan’a geldik niye bana emin olmadığı ve kontrol etmediği bir sisteme sokuyor diye yükleniyor”

Seçil Erzan: Kontrol bendeydi dövize baskıdan böyle oldu.

SON KAYITLARDAN BİRİ

Silinmiş mesaj kayıtlarında yer alan 7 Nisan günü tarihine ait ekran görüntüsü, Mojtaba Haghani adına kayıtlı cep telefon numarası Seçil Erzan’a “Durum nedir? Beni ara acil önemli. Beni ara acil” diye mesaj attığı görülüyor.

Ayrıca Seçil Erzan’ın telefon rehberinde "Mocican" olarak kayıtlı olan Haghani'nin, farklı saatlerde Whatsapp üzerinden 5 kez Seçil Erzan’ı aradığı kayıtlara geçildi.

Erzan'ın bu arama ve mesajlara cevap vermediği görülüyor.

Mojtaba Haghani, Seçil Erzan'ı, evinden alarak boş bir arazi de araç içinde videosunu çeken isimdi.