Sezgin Baran Korkmaz CIA direktörü ile nasıl tanıştığını anlattı : Galatasaray tesislerine gelmiş

Hakkında yakalama kararı bulunan ve yargı süreci devam eden Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylı’nın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Korkmaz, eski CIA direktörü James Woolsey ile nasıl tanıştığını anlattı.

12punto

Sezgin Baran Korkmaz, gazeteci Fatih Altaylı’nın programına konuk olarak katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Korkmaz, gazeteci Fatih Altaylı'nın eski CIA Direktörü James Woolsey ile nasıl tanıştığını anlatığı sorusuna cevap verdi. 

Baran Korkmaz, Woolsey’nin Galatasaray’ın Florya Tesisleri'ni ziyaret ettiğini ve bu ziyaret sırasında tanıştıklarını söyledi.

FLORYA'YI ZİYARET ETMİŞTİ

Korkmaz, Woolsey ile tanışmasını şu şekilde anlattı:

"Size Woolsey ile nasıl tanıştığımı anlatayım, siz de gülün. Woolsey, Galatasaray'ın Florya'daki tesislerini ziyarete gitmişti. O dönem emekli olmuştu ve bir siber enerji şirketinin başındaydı. Ziyaret sırasında bir araya geldik."

 

AHMET ÇAKAR TEPKİ GÖSTERDİ

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Korkmaz’ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Çakar, Galatasaray Spor Kulübü'nün bir spor kulübü olmaktan çıkarılıp, adeta bir istihbarat merkezi gibi kullanıldığını öne sürdü.

Çakar, paylaşımında şunları söyledi: "Bu da mı yalan? Ey Dursun Özbek! ABD Gizli İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı James Woolsey, Florya'daki Galatasaray tesislerini ziyarete gittiğinde Sezgin Baran Korkmaz ile buluşmuş ve görüşmüş. Galatasaray bir spor kulübü mü yoksa CIA'nın Türkiye istihbarat istasyonu mu? Utanın, koskoca Galatasaray’ı ne hale getirdiniz."