Suç örgütü lideri olarak bilinen Kürşat Yılmaz Bahçeli'yi ziyaret etti

Suç örgütü lideri Yakup Kürşad Yılmaz, Temmuz ayında dünyaya gelen oğlu ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Yılmaz, Bahçeli ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Dualarını aldık” notunu düştü.

12punto

Suç örgütü lideri olarak bilinen ve geçen yıl avukat Belma Ünal ile evlenen Yakup Kürşad Yılmaz, Temmuz ayında baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 

64 yaşında baba olan Yılmaz, oğluna Devlet İbrahim Kürşad ismini vermişti. Yılmaz, geçtiğimiz günlerde oğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

'DUALARINI ALDIK'

Ziyaretin ardından Kürşad Yılmaz, Instagram hesabından Bahçeli ile oğlu Devlet İbrahim Kürşad’ın fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü:

“Evladı olmaktan her daim gurur ve onur duyduğum Türk dünyası lideri MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, şahsımı çok anlamlı bir ziyaretle makamına kabul etti. Liderim Sayın Bahçeli ile yeni dünyaya gelen evladım 'Devlet İbrahim Kürşad' aynı karede olması benim için büyük mutluluk oldu. Dualarını aldık. Allah herkesin evladını korusun...”