Yılbaşı gecesi hava nasıl olacak?

Meteoroloji raporlarına göre, İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı bölgelerinde, yılbaşı gecesi yer yer yerel yağışlar beklenmektedir. Yağışların etkisi 2 Ocak Salı günü artacak ve haftanın ilerleyen günlerinde ülkenin genelinde yaygın hale gelmesi tahmin edilmektedir.

12punto

Türkiye genelinde yağışsız bir hafta geçirdikten sonra, yılın son günü İstanbul çevresi ve İzmir'de yerel yağışlar beklenmektedir. Sabah saatlerinde sis ve pusun etkili olması öngörülmektedir.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların yeni yılın ilk günlerinde de aynı seviyede devam etmesi beklenmektedir. 30 Aralık'ta batı bölgelerinden giriş yapacak yağışların, 31 Aralık'ta İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer görülebileceği tahmin edilmektedir.

Meteoroloji tahminlerine göre, yılın son günü başlayacak olan yağışların 2 Ocak Salı günü etkisini artırması beklenmektedir. Haftanın ilerleyen günlerinde yağışın yurdun geniş bir bölümünde etkili olması tahmin edilmektedir.