Davetlerin ve kokteyllerin vazgeçilmezi: Peynirli Kanepe tarifi

Kokteylerin, davetlerin ve özel ev buluşmalarının tek atımlık atıştırmalarından olan peynirli kanepe severek tüketiliyor. Peynirli kanepeyi evde kolayca hazırlayabilirsiniz. Pratik peynirli kanape tarifi...

12punto

Fransa'dan tüm dünyaya yapılan kanepe 7'den 70'e herkesin tükettiği atıştırmalıklar arasında yer alıyor.

Peynirli kanepe hazırlanışı itibarıyla da oldukça pratik.

Peynirli Kanepe Malzemeler:

-5-6 adet tost ekmeği

-Kaşar peyniri

-Beyaz peynir

-Maydanoz ve arzu ederseniz dereotu

-Pul biber

Peynirli Kanepe Tarifi:

1) Yumurta, beyaz peynir ve maydanozu bir kase içinde karıştırın.

2) Tost ekmeklerinin üzerine bir dilim kaşar peyniri koyun ve ekmekleri üçgen şeklinde ikiye kesin.

3) Peynirli karışımı da kaşar peynirin üzerine yayın ve pul biber serpin.

4) Ekmekleri 180 derece fırında gevrekleşip, peynirler eriyinceye kadar tutun ve sıcak sıcak servis yapın.