Murat Kurum'un gaflarının ardı arkası kesilmiyor: Konu Erdoğan'a gitmiş!

Yerel seçimlere 27 gün kala siyasette yeni kulisler gelmeye devam ediyor. Son olarak, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un uzun süredir devam eden gaflarının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne geldiği iddia edildi.

12punto

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Murat Kurum’un kampanya sürecinde sürekli gaf yapması sosyal medyanın gündeminde.

Beykoz'un yakasını karıştıran Kurum, daha sonra da Küçükçekmece ve Büyükçekmece'yi karıştırmıştı. 

Kurum ayrıca; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinin yüzde 87'sini gerçekleştirdiğini söylerken son olarak da İmamoğlu için; "Ayranı yok içmeye..." demiş ve gülmüştü. 

İmamoğlu ise kendisine, "acemi aday" demişti. 

Politikyol'dan Altan Sancar'ın haberine göre; konu AKP'de ele alındı. 

AKP'li bazı isimler toplantıda, Kurum’un bu durumunu hatırlattı. Arka arkaya gelen sözlerin kampanya sürecini olumsuz etkilediği ve bunların sosyal medyada yayıldığı yönünde görüşlerini dile getiren partililere Erdoğan’dan ise itiraz geldi.

Politikyol’dan Altan Sancar’ın haberine göre, Kurum’un sözlerinin hatırlatılması üzerine konuşan partililerin sözünü kesen Erdoğan, “Sosyal medyayı gözünüzde büyütüyorsunuz. Murat Bey benim adayım. Ben Murat’a güveniyorum, kazanacağız” dediği öğrenildi.