'Güneşi Söndürmem Gerek' filminin galası yapıldı

29 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ adlı filmin galası İstanbul'da gerçekleşti. Galaya filmin oyuncuları ve sanat camiasının tanınmış isimleri katıldı.

12punto

Emre Gül’ün aynı adlı çok satan gençlik romanı serisinden sinemaya uyarlanan ‘Güneşi Söndürmem Gerek’, 29 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Doğukan Cantimur’un kaleme aldığı, Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu genç oyuncular Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile usta oyuncu Osman Alkaş’ın kadrosunda yer aldığı filmin galası dün akşam (26 Mart Salı) Atlas 1948 Sineması’nda yapıldı.

Galaya; Erdal Beşikçioğlu, Alina Boz, Umut Evirgen, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Sümeyye Aydoğan, Ozbi, Caner Topçu, Ahmet Haktan Zavlak ve İlker Kızmaz gibi ünlü isimler katıldı. Sosyal medyada gündem olan, "Çarşaflı kadına dayak" başlıklı videonun dolaşıma girmesinin ardından, İstanbul Valiliği son konusu olayla ilgili harekete geçtiklerini açıklamıştı.