Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur açıklaması: 'Konseri erken vermedik'

MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı. Alanson, "Konseri sadece Özkan'ı anmak amacıyla yaptık" dedi.

12punto

Mazhar Alanson, önceki akşam reklamcı Ali Taran ile Tarabya'daki bir balıkçıda yemek yedi.

Uzun yıllar birlikte sahnelerde yer aldığı Özkan Uğur hakkında konuşan sanatçı, "Gün içerisinde Özkan'ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Geçmedi, geçmeyecek de. Özkan çok neşeli, bülbül gibi bir insandı. Acısı hâlâ taze. Yokluğu eksikliği hâlâ bizi zorluyor" diyerek, vefat eden yakın dostunu andı.

'BÜYÜK CESARET!'

Geçtiğimiz haftalarda Fuat Güner ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdikleri konserin ardından Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un, "Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. 'Büyük cesaret' dedim, bravo yani" şeklindeki sözleri basına yansımıştı.

'BÖYLE BİR CÜMLE KURMADIĞINI SÖYLEDİ'

Milliyet'te yer alan habere göre; Aysun Hanım'ın çok konuşulan açıklaması hatırlatılan Mazhar Alanson, "Aysun Hanım 'Ben öyle söylemedim' dedi. Erken vermedik konseri aslında. Özkan'ı da anmak amacıyla yaptık. Aysun Hanım'ın kendisiyle de görüştük, böyle bir cümle kurmadığını söyledi" ifadelerini kullandı.