'Şahsiyet' dizisinin Fransız uyarlaması 'Mémoire Vive' geliyor

Haluk Bilginer'in başrolünde oynadığı ve büyük beğeni toplayan "Şahsiyet" dizisinin Fransız uyarlaması "Mémoire Vive", 2024 yılının ilk yarısında prodüksiyona girecek.

12punto

Fransız televizyonu için ‘Mémoire Vive’ adıyla uyarlanan ‘Şahsiyet’ dizisi, 2024 yılının ilk yarısında prodüksiyona girecek. İlk sezonunda 22, ikinci sezonunda ise dört bölüm planlanıyor. Onur Saylak yönetmenliğinde ve Hakan Günday senaristliğinde hazırlanan dizinin Fransız versiyonu, kadın baş karakterle farklı bir yorum kazanacak. Clémentine Célarié, Esther Lefevre karakteriyle başrolde olacak.

RaniniTv’nin Deadline üzerinden aktardığı habere göre, Calt Studio’nun M6 kanalı adına üretimini üstlendiği ‘Mémoire Vive’, ‘Şahsiyet’ ile aynı dönemde prodüksiyona başlayacak.

Beta Film’in uluslararası dağıtımını üstlendiği dizinin duyurusu, Canneseries etkinliğinde gerçekleştirilen bir gösterimde yapıldı. Haluk Bilginer’in Uluslararası Emmy ödülüne layık görüldüğü 'Şahsiyet’in Meksika uyarlaması ‘Before I Forget’ (Asesino del Olvido) daha önce yayınlanmış ve Damián Alcázar ile Paulina Gaitán başrollerde yer almıştı.