Takva filmiyle tanınıyordu: Ararat Mor hayatını kaybetti

'Takva' filminin yanı sıra 'Güzel ve Çirkin', 'Gülbeyaz' ve 'Geniş Aile' gibi televizyonun öne çıkan yapımlarında rol alan Ermeni oyuncu Ararat Mor, 58 yaşında hayata gözlerini yumdu.

12punto

'Takva', 'Bahtı Kara', 'Kollama', 'Elde Var Hayat' ve 'Abluka' gibi yapımlarda canlandırdığı rollerle tanınan Ermeni oyuncu Ararat Mor aramızdan ayrıldı.

Mor'un ölüm haberini DEM Parti Meclis ve MYK Üyesi, Göçmen ve Mülteciler Komisyonu Eş Sözcüsü Murad Mıhçı, X hesabından duyurdu.

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Mıhçı, "Ah Ararat ağparik ayıp ettin. Ah abi işimiz vardı... Daha memleketi ve Feneri kurtaracaktık! Sana inanamıyorum. Ne acelen vardı. Çok üzgünüm çok!" ifadelerini kullandı.

ARARAT MOR KİMDİR?

Ararat Mor, 1966 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Bugüne kadar; Takva, Bahtı Kara, Kollama, Krallar Kulübü, Çırağan Baskını, Elde Var Hayat, Sevgi Bağlayınca ve Abluka gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Aynı zamanda dizilerde de rol alan oyuncu; Gülbeyaz, Sonbahar, Zoraki Başkan, Geniş Aile, Son, Kalbim Dört Mevsim, Hayat Devam ediyor, Elde Var Hayat, İşler Güçler, Merhaba Hayat, Benim İçin Üzülme, Güzel Ve Çirkin, Fatih, Bir Yusuf Masalı, Zeytin Tepesi, Fatih Harbiye ve Urfalıyam Ezelden gibi yapımlarda rol aldı.