TME Films, 2024 film takvimini yayınladı

TME Films, 2024 yılında izleyiciyle buluşacak filmleri kamuoyuyla paylaştı. Seyirciyle buluşacak filmler arasında; Wolves, Joker: Folie à Deux, Beetlejuice 2 ve The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim yer alıyor.

12punto

TME Films, 2024 yılında seyirciyle buluşacak yapımlarını ve vizyona giriş tarihlerini açıkladı.

Robert De Niro, Russel Crowe, Will Smith, Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Dakota Johnson ve Zendaya gibi yıldız oyuncuların yer aldığı filmler 2024’te sinemaseverlerle buluşacak.

Artful Living'in derlediğine göre; 2024’te TME Films dağıtımı ile vizyona girecek diğer filmler arasında Joaquin Phoenix’e Oscar ödülü kazandıran Joker’in devam filmi Joker: Folie à Deux, Tim Burton’ın kült filmi Beetlejuice’un yıllar sonra gelen ikinci filmi Beetlejuice 2, Brad Pitt ve George Clooney’yi başrollerde izleyeceğimiz Wolves, Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni anime uyarlaması The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, M. Night Shyalaman’ın yeni uzun metrajı Trap ve Karate Kid efsanesinin aynı isimli yeni uyarlaması da yer alıyor.

Bu filmlerin yanı sıra Başkan, Rüya Senaryo, Cem Karaca’nın Gözyaşları, Hayatla Barış, Üç Harfliler: Nazar, Siccin 7 ve İç Savaş gibi merakla beklenen yerli ve bağımsız filmler de TME Films ile 2024’te vizyona girecek.

2024 Filmleri:

Madame Web - 16 Şubat

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki - 1 Mart

Hayalet Avcıları: Ürperti - 29 Mart

Mickey 17 - 29 Mart

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk - 12 Nisan

Challengers - 26 Nisan

Horrorscope - 10 Mayıs

Furiosa: Bir Mad Max Destanı - 24 Mayıs

Garfield - 24 Mayıs

The Watchers - 7 Haziran

Bad Boys 4 - 14 Haziran

Twisters - 19 Temmuz

Harold and The Purple Crayon - 2 Ağustos

Avcı Kraven - 30 Ağustos

Venom 3 - 8 Kasım

Alto Knights - 15 Kasım