Erdoğan havalimanı açılışında CHP'ye yüklendi: 'Cümbür cemaat Paris'te keyif çatıyorlar'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Havalimanı açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'SGK' ve 'Paris' tartışmaları üzerinden CHP'ye yüklendi.

12punto

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Havalimanı'nın açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, 2024 Paris Olimpiyatları'nı takip eden CHP lideri Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yüklendi.

'HALKIN PARASINI PARİS'TE HAR VURUP HARMAN SAVURAN MÜSRİFLER'

Erdoğan şunları söyledi:

"Halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK'ya borç ödemeye, millete hizmet etmeye gelince kasada para yok fakat cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok. Bunun takdirini de aziz milletime bırakıyorum."

İMAMOĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bugün KİPTAŞ açılışında eleştirilere ilişkin şunları söylemişti:

"Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok. 4 gün Paris'teydik.. Olimpiyat oyunlarını izledik. Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok. Biz orada da ne yaptığımızı biliyoruz burada da ne yaptığımızı biliyoruz. Bu kirli dili kullananlara milletimiz gerekli dersi verip bulundukları yerden yollayana kadar doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok."