Gelecek Partili Ün Shani Louk üzerinden acıları kıyasladı: 'Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan biri...'

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Hamas'ın Gazze Şeridi'ndeki çatışmaların ilk gününde kaçırdığı ve sembol isimlerden biri haline gelen Shani Louk'un giyimi üzerinden acıları kıyasladı.

12punto

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 13. gününde şiddetini artırarak devam ediyor.

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün ise sosyal medya hesabı üzerinden tepki çeken bir paylaşımda bulundu. 

Ün paylaşımında Hamas tarafından kaçırılan Shani Louk üzerinden acıları kıyasladı. 

Hamas'ın kamyonetinde baygın halde görülen Shani Louk’un görüntülerine gönderme yapan Ün, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli’yi yalnız bırakanlara. Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada.”


NEVŞİN MENGÜ'YE YANIT VERDİ: "UTANÇLA ANILACAKSIN"

Gazeteci Nevşin Mengü, X hesabından Ün'e verdiği yanıtta, "Ölünce saygı görmek için yeterince kapalı olmanız gerekiyor arkadaşlar duyurulur" ifadelerini kullandı.

Mengü'ye yanıt veren Ün şunları söyledi:

"Nevşin Mengü; bu memlekette İsrail Vahşetiyle kol kola gezen hiç kimse hayırla anılmadı, bundan sonra da anılmayacak. Ne kadar çabalarsan çabala siyonist vahşeti aklamak adına ortaya koyduğun yalanlardan dolayı utançla anılacaksın" dedi.

CHP LİSTESİNDEN MECLİS'E GİRMİŞTİ

CHP'de 2'den fazla vekil çıkarma olasılığı doğmasıyla beraber 3.sıradan aday gösterilen Ün, CHP listelerinden Meclis'e girmişti.