İYİ Parti İstanbul il yöneticisi Naz Yavuzarslan'dan partisine 'protesto' eleştirisi

İYİ Parti İstanbul il yöneticisi Naz Yavuzarslan, İl Başkanına ve Buğra Kavuncu'ya eleştiride bulundu. "4 yıllık süreçte kimsenin adamı olmadım" diyen Yavuzarslan, "doğru hakikat neyse onu savundum" notunu düştü.

12punto

İYİ Parti’deki istifa krizleri yapılan açıklamalara rağmen hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan İbrahim Özkan yoğun bir şekilde eleştirilmiş ve katıldığı bir canlı yayın sırasında kanalın önüne gelen partililer tarafından protesto edilmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İYİ Parti İstanbul il yöneticisi Naz Yavuzarslan sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini gösterdiği bir paylaşımda bulundu. 

İŞTE NAZ YAVUZARSLAN'IN O SATIRLARI:

Susayım susayım diyorum ama durmuyorlar… Paylaşımları gördükçe bende susamıyorum artık…

 Yahu Siyasetiniz batsın! Pazartesi akşamı o kanalın önünde yaşanan tablonun aynısını evinin kapısına dayanıp Genel Başkana yaşatan zihniyetten ne farkınız var?

İçerdeki kişi AKP’den olabilir CHP’den olabilir Ahmet olur Mehmet olur kim olduğu zerre umrumda değil… Ama o akşam ne olduğu çok umrumda. Bu duruşu sergileyenler demokrasiden özgürlükten falan bahsetmesinler! Böyle mi hak arıyorsunuz? Kabadayı söylemler, tehdit eden yönetici paylaşımları.. 

Böyle bir yerde olmak istesek hazır partiler yok muydu zaten? Bir de utanmadan paylaşıyorlar. Siz zahmet etmeyin, ben utandım sizin yerinizede… Bunu bir güç olarak gören zihniyet için kimse “protesto hakkı özgürlüktür” falan demesin sakın… ‘’Gel Üsküdar’a gel, bekliyorum mutlaka gel’’ diye tehdit tweeti atan Üsküdar ilçe Başkanı Hasan Ofluoğlu ’nun o gün basın açıklaması yapmasını kimse protesto hakkı özgürlük vs diye tanımlayamaz. Bırakın kimse salak değil… Genel Başkanın evinin basılmasıyla ‘’Bu olayı bağdaştırmayın aynı şey değil’’ diyenler açıp bu beyefendinin(!) tehdit tweetine baksınlar neyin ne olduğunu daha iyi görürler… Çünkü o akşam onları genel başkanın evine gönderen zihniyetle, sizi o akşam oraya gönderen zihniyet aynı, çünkü artık oradan çok buradalar, bu yapıdalar.

 Hal böyleyken İl Başkanı Yücel Bey de TV’ye çıkıp sağduyu çağrısı yapıyor. Sormak istiyorum kendisine; Yücel Bey sizin haberiniz olmadan bir ilçe başkanı ve  teşkilatı böyle bir şey yapabilir mi? Haberinizin olmadığını söylediniz. Hadi öyle diyelim bu daha büyük skandal değil mi?Sizi yok sayıp oraya habersiz gidiyorlar öyle mi? Geçiniz efendim bu işleri, nerden tutsanız elinizde kalır.

"SATILMIŞ DİYE NARA ATTILAR"

 Şimdi  şu ‘’arka kapı siyaseti’’ olayına gelelim… O akşam o kanalın önünde “satılmış” diye nara atanlar. Adam diyor ki; ‘’Benim görüşmelerimden Yücel Beyin haberi var.’’ Yücel bey buna itiraz etmedi, edemez de çünkü doğru… Neden Yücel Bey İl Başkanı olarak Genel Merkeze haber vermiyor? Çünkü o da işbirliği istiyor, arka kapıdan ama… Şu durumda O da mı satılmış yani, çünkü her şeyden haberi var! Tabi işbirliği başarıyla sonuçlansaydı “birlikte yaptık” diyecekti olmadı tüm suç bir kişi üstüne atılıp ‘satılmışlıkla’ suçlanıyor. Kapılara dayandırılıyor insanlar. Danışıklı döğüşle… Günlerdir  Yücel başkan şöyle güzel konuştu böyle güzel konuştu diye tweet atanlar bunu bir taneniz bile sorgulamadı mı ? ‘’Adamın haberi varmış , o zaman o da arka kapıda … Biz bir kişinin üzerine giderek yanlış yapıyoruz’’ demediniz mi ?

 GELELİM SN. KAVUNCU’YA … Buğra Kavuncu’nun bu konudan bilgisi var üstelik sürekli Akşener’in yanında olan kişi… Adam ‘’Buğra Kavuncu ile görüştüm hatta bana’’ ,‘’Beşiktaş’ı verseler bile şu saatten sonra olmaz’’dedi diyor… Buğra Bey nasıl oluyor da Sn Akşener’e  “Bakın bu tarz görüşmeler yapılıyor benim bilgim var size de bilgi veriyorum müdahale edelim bizim adımıza süreci yönetmesin” demiyor ve Sn. Meral Akşener  “Benim haberim yok, Teşkilat Başkanın haberi yok”diyor . Yapmayın Allah Aşkına… Aynı şeyi şimdi bu beyefendi içinde soruyorum…Genel başkana NEDEN HABER VERMEDİNİZ Sayın Kavuncu?

Sizin de haberiniz var şimdi sizde mi satılmış oluyorsunuz, ‘’Arka kapı siyasetinden’’ haberiniz var ama genel Başkana söylemediniz diye! “Benim haberim yok” diyerek  yani inkar ederek tweet atmakla tüm meseleyi çözdünüz öyle mi? İşte bunun adı İNKAR SİYASETİ…Herkes her şeyi biliyor ama kimse sesini çıkartıp bir şey diyemiyor ve sorgulayamıyor.Neden? Çünkü biat kültürü var. Ben sorguluyorum efendim..Hadi edin beni de ihraç…

 Ben şu 4 yıllık süreçte kimsenin adamı olmadım, doğru hakikat neyse onu savundum. Yine aynı şeyi yapıyorum, yapacağım. Bu partide olsam da olmasamda yarın bir gün böyle bir şey bu partiden birine yapılsın onu da aynen böyle savunacağım.