Veli Ağbaba'dan Yeşilyurt Belediye Başkanı'na sert yanıt

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, CHP milletvekili Veli Ağbaba'yı hedef aldı. Ağbaba, Çınar'a yolsuzluk hatırlatmasında bulundu.

12punto

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba'yı hedef aldı.

''İLK VE SON KEZ UYARIYORUM''

Çınar, ''Gazi meclisimizde terör örgütü sempatizanlığına zaafı olan Sn. Veli Ağbaba’yı bu ülkenin ilerlemesine hizmet eden, vatanını seven, ülkesini seven, nerede AK Partili bir Belediye Başkanı varsa yaptıkları dezenformasyonlarla hedefi ona ve ailesine yöneltmek için el sıkıştıkları masadan kalkmaya davet ediyorum. İlk ve son kez söylüyor ve uyarıyorum. Terör örgütleri sempatizanlarıyla basın çatısı altında bir araya gelmek yiğidin harman olduğu 4/4'lük Malatyalılara yakışmaz.'' ifadelerini kullandı.

Ağbaba'dan yanıt gecikmedi. Ağbaba, ''Kendi personelin onlarca belediye arasizini sahte evrakla satmış, sen göz yummuşsun. Keşke cesaretini biraz da ona göstersen.''dedi.

''REZİLLİĞİNE MALATYALILARI ALET ETME''

Ağbaba'nın yanıtı şu şekilde:

''Ne dedikleri belli değil, Ne yaptıkları belli değil. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gri pasaport skandalına,yaptığın kirli işlere terörü,bayrağı,kutsal değerlerimizi alet etmeyi bırak artık. Kendi personelin onlarca belediye arasizini sahte evrakla satmış,sen göz yummuşsun, keşke cesaretini biraz da ona göstersen. Dört dörtlük kenti rezil etmişsin,rezilliğine Malatyalıları alet etme!''