Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, SADAT'ın Kurucusu Adnan Tanrıverdi ile anısını anlattı: 'Mesîh’i bekliyordu, Azrail geldi'

SADAT’ın (Uluslararası Savunma Danışmanlığı) kurucusu Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Tanrıverdi ile yaşadığı bir anıyı X üzerinden paylaşarak, "Mesîh’i bekliyordu, Azrail geldi" dedi.

12punto

Bir süredir kanser tedavisi gören SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi bugün (4 Ağustos) sabaha karşı hayatını kaybetti. 

Tanrıverdi bir dönem Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlığını yapmış; Ocak 2020'de ise istifa etmişti.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi ölmüş. Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için çalıştı. Türk Ordusuna çok zarar verdi" diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü:

'AAA ÜMİT ÖZDAĞ' DEMİŞTİ'

"Değil tuğgeneral Üstteğmen bile olmamalıydı. TSK’nın en büyük zafiyeti “Bize bir şey olmaz” inancı ile içe yönelik istihbarat ve istihbarat karşı koyma konusunda çok zayıf oluşudur. FETÖ ve Adnan Tanrıverdi benzerleri bu zaafiyeti kullanarak çok zarar verdiler. Bir Ankara-İstanbul THY uçuşu sırasında beni tanımamış, AK Parti milletvekili zannederek 15 Temmuz öncesi, gecesi ve sonrasını anlatmıştı. Kartımı verince, elini başına vurup “Aaa Ümit Özdağ” demişti. Mesîh’i bekliyordu, Azrail geldi"