13 milyon Euro'ya satılmamıştı: Galatasaray'dan sürpriz Nelsson kararı

Serbest kalma bedeli 25 milyon Euro olan Victor Nelsson için Galatasaray yönetiminin bonservis bedelinde indirime gittiği iddia edildi.

12punto

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Victor Nelsson, Davinson Sanchez’in gelişiyle birlikte gözden düştü.

Galatasaray yönetimi, geçen sezon Sevilla’nın 13 milyon Euro teklif ettiği Danimarkalı stoperi şampiyonluk düşünülerek satmamıştı. Bu sezon yedek kaldığı için ayrılmayı düşünen Nelsson için Galatasaray gelecek teklifleri bekliyor.

Danimarkalı stoperin sözleşmesinde yazan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesine güvenen sarı kırmızılılar bir türlü beklediği teklifi alamadı. 

Başta İngiltere Premier Lig olmak üzere Avrupa'nın büyük liglerine gitme hayali kuran Victor Nelsson, ayrılmayı kafaya takınca performansı da geriledi.

GALATASARAY YÖNETİMİ 10 MİLYON EURO'YA RAZI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sanchez, Abdülkerim ve Kaan Ayhan’ın ardından takımda dördüncü stoper konumuna düşen Victor Nelsson için sarı-kırmızılı yönetimin 10 milyon Euro'luk bonservisi hemen kabul etmeye hazır olduğu öne sürüldü. Davinson Sanchez'i 9.5 milyon Euro'ya kadrosuna katan Aslan, bu fiyatın üstünde gelecek tekliflerde Nelsson'un gidişine onay verecek.

Böylece geçtiğimiz sezon Nelsson için Sevilla'dan gelen 13 milyon Euroluk teklifi kabul etmeyen sarı kırmızılı yönetim, bu sezon 3 milyon Euro daha düşük bir bonservis bedeli karşılığında yıldız oyuncuyu göndermeyi kabul edecek.