Altay Bayındır’dan Fenerbahçelileri kızdıracak Galatasaray sözleri!

Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır, “Bir gün Galatasaray’da forma giyer misin?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

12punto

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, yeni takımının Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

beINSports’a konuşan milli eldiven, Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili şunları söyledi;

"GALATASARAY'IN BENİ ORADA GÜZEL KARŞILAYACAĞINA EMİNİM"

"Güzel ve değişik bir duygu. Kendi ülkenin takımıyla oynuyorsun. Sen de ülkeni temsilen böylesine büyük bir camianın oyuncususun güzel bir duygu. Ben de onları misafirperver bir şekilde karşılayacağım. Tabii ki benim şu an renkleri uğruna savaş verdiğim bir takım var ama benim için her zaman ülkemin takımının oyuncuları değerlidir. Herhangi bir ayrım yapmam.

Her zaman başımın üstünde yerleri var. Ama sahaya çıktığımız zaman biz de kazanmak için mücadele vereceğiz. Orada arkadaşlarım var zaten hepsiyle konuşuyoruz. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız bir maç olur. Zaten Galatasaray camiasının da beni orada güzel karşılayacağına eminim."

“SONUÇTA PROFESYONEL OYUNCULARIZ”

Röportajın en dikkat çeken yanı ise, Altay Bayındır’ın “Galatasaray’da forma giyer misin?” sorusuna verdiği cevap oldu. “Fenerbahçe’nin yeri bende çok ayrı” diyen milli kaleci, "Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. O zamanki süreç ne getirir bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

ALTAY'IN ZAMANI GELMEDİ

Manchester United'ın sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Altay Bayındır'ın ilerleyen dönemlerde forma şansı bulacağını kaydeden teknik direktör Erik ten Hag ise bugün Altay için "Altay'la ve Onana, iki çok iyi kalecimiz var. Antrenmanlarda çok iyi performans gösteriyorlar. Zamanı geldiğinde Altay da forma giyecek." açıklamasında bulunmuştu.