Aziz Yıldırım dünyaca ünlü golcüyü Fenerbahçe'ye getiriyor! Mourinho ikna etti

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın dünyaca ünlü forvet Romelu Lukaku ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Transferde Jose Mourinho'nun etkili olduğu ifade edildi.

12punto

Süper Lig'i 99 puanla ikinci sırada tamamlayan ve sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe'de gözler haziran ayındaki seçimli olağan genel kurula çevrildi.

Mevcut başkan Ali Koç ile önceki başkan Aziz Yıldırım'ın yarışacağı kongrede adaylar seçim vaatlerini açıklamaya başladı.

Teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklayan Aziz Yıldırım, kadroya da 3-4 kaliteli takviye yapmayı planlıyor.

Sabah'ın haberine göre; Yıldırım ve ekibi, bir süredir görüşme halinde olduğu Romelu Lukaku ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Haberde, 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun ikna edilmesinde Jose Mourinho kozunun etkili olduğu ifade edildi. 

Belçikalı forvet, daha önce Roma, Manchester United ve Chelsea'de teknik direktörlüğünü yapan Portekizli hocanın takımın başına getirileceği belirtilince fazla düşünmeden teklife prensipte "Evet" dedi.

Oyuncunun kulübü Chelsea ile görüşmelerin ise devam ettiği belirtildi. 

Aziz Yıldırım'ın, Lukaku'nun yanı sıra İngiltere'den bir sağ bek ile pazarlık halinde olduğu ayrıca 10 numara, defansif orta saha ve stoper bölgeleri için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.